آخرین مطالب

روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران

فصل تهیۀ «ترشی خانگی» آغاز شد اقتصاد گیاهی

فصل تهیۀ «ترشی خانگی» آغاز شد

  بزرگنمایی:

به گزارش پایگاه خبری آشپزی گیاهی به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران تهیه «ترشی خانگی» در منزل، علاوه بر رنگین کردن سفره و خوشمزه کردن غذا، از نظر اقتصادی نیز برای خانواده‌ها مقرون به صرفه است و به این دلیل، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند نسبت به تهیه و ترکیب اقلام مورد استفاده در «ترشی خانگی» به دلخواه خود اقدام کنند.
بر اساس این گزارش، علاوه بر پیاز ترشی با قیمت هر کیلوگرم دو هزار و دویست تومان و سیب زمینی ترشی با قیمت هر کیلوگرم سه هزار تومان، ترکیبات مورد نیاز در تهیه انواع «ترشی‌ خانگی» همچون مخلوط، لیته و هفت بیجار از جمله گل کلم با قیمت‌هایی به مراتب ارزان‌تر از سطح شهر در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شود.
برخی از اقلام مورد استفاده در تهیه «ترشی خانگی» همچون گل کلم هر کیلوگرم به قیمت دو هزار و چهارصد تومان، انواع کلم به قیمت یکهزار و دویست تا یکهزار و ششصد تومان، بادمجان به قیمت دو هزار و یکصد تومان، خیار به قیمت چهار هزار و پانصد تومان، سیر به قیمت پنج هزار و هفتصد تومان، انواع فلفل به قیمت چهار هزار و نهصد تومان، هویج به قیمت یک هزار و نهصد تومان و سبزیجات معطر به قیمت سه هزار و نهصد و پنجاه تومان در میادین میوه و تره بار به فروش می‌رسد.
تهیه انواع سرکه و ادویه‌جات مورد نیاز برای تهیه «ترشی خانگی» نیز در میادین میوه و تره بار امکان پذیر است.
برای مشاهدۀ اصل خبر اینجا را ببینید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

آخرین اخبار

پیش‌بینی عضویت 11 کشور در اوسک زعفران

برنج داخلی در میادین میوه و تره بار 3500 تومان ارزان‌تر از سطح شهر است

سبزیجات و صیفی‌جات زیر سه هزار تومان در میادین میوه و تره بار

توصیه های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در مورد ویروس کرونا

تب «کرونا» در پیکر تولید جهان

راد: هدف از انتشار اخبار قیمت‌ها در میادین میوه و تره بار حمایت از اقتصاد خانواده‌هاست

پانزده میوه‌ای که با یک اسکناس پنج هزار تومانی می‌توان خرید

برنامه‌ریزی برای ورود کشمش و خرما به بورس کالا

شهروندان، بازار میوه و تره بار قیام را افتتاح کردند

بیست و سه قلم محصول با نود و هشت هزار تومان در میادین میوه و تره بار می‌توان خرید

دوره سرممیزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر استاندارد ISO22000:2005

اعلام نظر سازمان ملی استاندارد ایران در باره پنیر مشکوک به آلودگی میکروبی

اقلام مورد نیاز سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان

چهار محصول سبز در میادین میوه و تره بار ارزان شد

پیام تسلیت پایگاه خبری آشپزی گیاهی به بازماندگان سانحۀ هوائی

رژیم غذایی چرب به بینایی سالمندان آسیب می زند

راه اندازی سررسید جدید آتی زعفران در بورس کالا

دوره سلامت ایرانیان بسیار کوتاه شده است

پانزده محصولی که مصرف آنها در زمستان توصیه می‌شود

تمام محصولات دویست و چهل و شش میدان و بازار میوه و تره بار«برچسب قیمت» دارند

فروش انار در میادین میوه و تره بار پنج برابر و هندوانه ده برابر شد

مواد غذایی و آشامیدنی را صرفاً از فروشگاه های معتبر تهیه کنید

قیمت نجومیِ گرانترین زرشک تجاری ایران

مدل تزئین کیک

حضور وگان ها در نمایشگاه کتاب فرانکفورت

در شرایط آلودگی هوا چه غذایی بخوریم؟

آنتی‌ویروس‌های گیاهی!

دوازده رژیم غذایی در کاهش وزن

توصیه های سازمان غذا و دارو به مبتلایان به آنفلوانزا

پاسخ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد کیکهای آلوده

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمار رسمی تلفات آنفلوآنزا را اعلام کرد

پای کیک‌های مشکوک به کرمان باز شد

خرید سی و نه تن زعفران از کشاورزان

زیرساخت ها برای مرجعیت قیمت زعفران ایران درحال فراهم شدن است

راد: «هیچ کمبودی در عرضه محصولات نداریم.»

کاهش قیمت گلابی، آناناس، زرشک و هفت محصول دیگر در میادین میوه و تره بار

کدام نوع از گیاه‌خواری برای سلامت مضر است؟

آشنایی با برخی انواع گیاهخواری به بهانه یک روز جهانی

نتایج مسابقۀ شمارۀ یک پایگاه خبری آشپزی گیاهی مشخص شد

آمادگی برای مشارکت بخش خصوصی در توسعه بازارهای میوه و تره بار

حضور زر ماکارون در گلفود

قیمت هر عدد تخم مرغ پانصد و چهل تومان

اثر گردو بر خوش خلقی آدم ها/ گردو مفید برای آلزایمر

وقتی غذاهای چرب و پر از نمک سبب آلزایمر می شود

بازدید مدیران شهری از میدان میوه و تره بار شکوفه

عرضه انواع محصولات منجمد نیمه آماده در میادین میوه وتره بار

تسهیلات ویژه‌ برای عرضه تک محصولی سیب در میادین میوه و تره بار

فصل تهیۀ «ترشی خانگی» آغاز شد

سیب، انگور، نارنگی، انار، گلابی و خربزه در میادین میوه و تره بار نصف قیمت سطح شهر است

نتایج مسابقۀ شمارۀ یک پایگاه خبری آشپزی گیاهی مشخص شد