آخرین مطالب

پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد:

اثر گردو بر خوش خلقی آدم ها/ گردو مفید برای آلزایمر سلامت

اثر گردو بر خوش خلقی آدم ها/ گردو مفید برای آلزایمر

  بزرگنمایی:

به گزارش پایگاه خبری آشپزی گیاهی به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: «از آنجایی که تغذیه نقش به سزایی در بهبود خلق و خوی افراد دارد بنابراین مصرف موادغذایی طبیعی برای خوش اخلاقی توصیه می شود. مغزها یکی از منابعی هستند که سبب رفع استرس، تنش و افسردگی می شوند.»
وی با اشاره به اینکه چهار مغز بهترین پروتئین گیاهی است، اظهار داشت: «ترکیب مغز بادام، گردو، فندق و پسته همراه با سیب، لیمو ترش، عسل و آب تامین کننده تمامی نیازهای جسمی انسان است. این ترکیب حاوی املاح، پروتئین و فسفر، آنتی اکسیدان و انواع ویتامین A، E و C است و نیازهای مغز، قلب، دستگاه گوارش و استخوان ها را برآورده می کند.»
این پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: «گردو طبع گرم و خشکی دارد و سرشار از امگا3 است که این اسید چرب غذای اصلی مغز محسوب می شود، همچنین منبع غنی از عناصری مانند پروتئین، منگنز، مس و آهن است.»
عظمایی با بیان اینکه گردو حاوی انواع ویتامین های B1، B2، B3، B5 و B6 است، یادآور شد: «صد گرم از این مغز 654 کالری انرژی دارد. همچنین گردو سرشار از چربی های غیر اشباع است و سبب از بین رفتن چربی مضر LDL و افزایش چربی مفید HDL می شود.»
وی افزود: «از آنجایی که گردو حاوی آنتی اکسیدان است موجب محافظت و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. همچنین به خاطر وجود پروتئین و فسفر سبب تقویت حافظه می شود بنابراین مصرف گردو برای مبتلایان به آلزایمر و پارکینسون مفید است. این مغز حاوی اسید آلفالینولئیک و یک نوع اسید چرب گیاهی امگا3 است که افراد را در برابر حملات قلب مصون نگه می دارد و از تشکیل لخته خون جلوگیری می کند.»
این پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینکه مصرف گردو در زنان باردار منجر به تقویت هوش جنین می شود؛ تصریح کرد: «ترکیب پنیر گوسفندی محلی همراه با مصرف گردو ، پونه و چند عدد خرما به عنوان وعده شام، بهترین غذا برای مبتلایان به پوکی استخوان محسوب می شود، زیرا حاوی پروتئین، کلسیم و ویتامین D است.»
عظمایی مقدار مجاز مصرف گردو را روزانه بین چهار تا پنج عدد دانست و بیان کرد: «مصرف بیش از حد این مغز سبب ورم لوزه و زخم دهان می شود که درصورت بروز این عوارض استفاده از مواد غذایی ترش مانند انار، سرکه یا سکنجبین توصیه می شود.»
وی عنوان کرد: «افرادی که ناراحتی حاد گوارشی مانند مشکلات کبدی یا زخم شدید معده دارند باید در مصرف گردو احتیاط کنند. مصرف یک قاشق مرباخوری قبل از هر وعده غذایی ترکیب چهارمغز همراه با عسل و تخم زردک، شاهی و پیاز و ادویه جات گرم مانند زنجبیل، دارچین سبب کاهش درد و التهابات مفاصل می شود، همچنین از آنجایی که پنیر برای جذب احتیاج به پروتئین و فسفر دارد بنابراین افراد باید پنیر را همراه با گردو که سرشار از این مواد مغذی است، مصرف کنند.»
برای مشاهدۀ اصل خبر اینجا را ببینید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مدل سفرۀ هفت سین سال یکهزار و سیصد و نود و نه هجری شمسی

مدل پیشنهادی کیک

پیام تسلیت بهمن کبیری پرویزی به خانوادۀ حاتمی

پیام تسلیت پایگاه خبری شهرک اکباتان به مناسبت درگذشت والدۀ ماجدۀ بهرام زمانی

هفتصد کارشناس و متخصص تغذیه در سامانه پاسخگویی تاک به پرسش های هموطنان پاسخ می‌دهند

تشریح کلیات تغذیه ای در دوران مقابله با کرونا

آغاز خرید تضمینی برگ سبز چای از اردیبهشت‌ماه سال جاری

اقساط تسهیلات قرض الحسنه بانک کشاورزی سه ماه به تعویق افتاد

کشت‌ و صنعت مزرعۀ نمونه بزرگ ترین تولیدکننده نشاء در شرق کشور

تقدیر معاون گردشگری از همراهی مردم با کمپین «سفرت را کنسل نکن»

تشکیل پرونده برای یک فروشندۀ متخلف شکر

کشف برنج تقلبی در یک کارگاه در حومۀ شیراز

جریمه هفتاد و یک میلیاردی متخلفان در مرحله نخست طرح نظارت نوروز تعزیرات

هشدار پلمب مغازه‌ها در صورت مشاهده بازگشایی در روزهایی که تعطیل اعلام شده است

جزئیات اقدامات وزارت جهاد کشاورزی برای مقابله با ویروس کرونا

خسارت سیل فروردین‌ماه به بخش کشاورزی یازده استان کشور

کرونا تقاضا برای خرید محصولات بسته بندی شده را افزایش داد

کاهش چهل و پنج درصدی فروش قارچ به دنبال شیوع کرونا در کشور

برگزاری دوره‌های آموزش الکترونیکی «روش نمونه‌برداری و افت‌زنی»

یزدان سیف: «ظرفیت و فرصت توسعۀ نان صنعتی ایجاد شده است»

مدرس خیابانی: «مردم نگران تأمین کالاهای اساسی نباشند»

تأمین و توزیع کالاهای اساسی در کرمانشاه

تولید و صادرات محصولات ارگانیک در دستور کار شرکت کشاورزی رضوی است

تلاش شرکت خمیرمایه رضوی برای کسب قدرت رقابت بالا در عرصۀ ملی و بین‌المللی

افزایش سرمایه بیست تریلیون ریالی بانک کشاورزی

بانک کشاورزی سال یکهزار و سیصد و نود و نه هجری شمسی را با خدمت رسانی بیشتر آغاز کرد

قیمت خرید گندم از کشاورزان دو هزار و پانصد تومان برای هر کیلوگرم تعیین شد

انتصاب رئیس و اعضای ستاد کرونای شرکت بازرگانی دولتی ایران

تجهیز میادین میوه و تره بار تهران به امکانات جدید ضد عفونی کننده

میادین میوه و تره بار از التهاب در بازار جلوگیری می‌کنند

قیمت‌گذاری مناسب چغندر و شکر، نقش مهمی در تحقق رونق تولید صنایع قند دارد

سیزده هکتار باغ نیمه متراکم آلبالو توسط کشت ‌و صنعت مزرعه نمونه احداث شد

رفع مشکل سرمایه در گردش تأسیسات گردشگری و مراکز تولید صنایع‌دستی

مهلت سه‌ماهه برای پرداخت مالیات و بیمه حامل‌های انرژی مربوط به مراکز گردشگری

پیش‌بینی افول گردشگری بین‌المللی در سال 2020

پیشنهاد ایجاد فرصت سفر همگانی و تخفیف هتل‌ها و تاسیسات گردشگری بعد از مهار کرونا

دستورالعمل شمارۀ دوی پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در اماکن و تاسیسات گردشگری ابلاغ شد

تمدید تمام مجوزهای گردشگری تا پایان اردیبهشت یکهزار و سیصد و نود و نه هجری شمسی

فراهم آوردن فرصت سفر برای مردم بعد از مهار ویروس کرونا

سلامت مردم برای ما در اولویت قرار دارد

نخستین جلسه کمیته گردشگری و فضاهای ورزشی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا برگزار شد

بیمۀ کشاورزی همگام با مردم بر ای مقابله با شیوع ویروس کرونا

پیام نوروزی مدیرعامل بانک کشاورزی به مناسبت حلول سال یکهزار و سیصد و نود و نه هجری شمسی

یکصد و هشتاد و پنج تریلیون ریال منابع جدید در سال یکهزار و سیصد و نود و هشت هجری شمسی جذب شد

پیام نوروزی رئیس و اعضای هیأت مدیره بانک کشاورزی

سقف مبلغی صدور کارت های هدیه بانک کشاورزی افزایش یافت

تداوم خدمت رسانی شعب بانک کشاورزی با رعایت کامل نکات بهداشتی

تبادل الکترونیکی شدن پیام تبریک نوروز در بانک کشاورزی

ابتکار شعب بانک کشاورزی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا

تمهیدات مراقبتی ویژه «مشتریان بانک ها» به‌منظور مقابله با ویروس کرونا