آخرین مطالب

تأکید سازمان جهانی گردشگری بر ضرورت همکاری و همبستگی بین‌المللی کشورها

پیش‌بینی افول گردشگری بین‌المللی در سال 2020 گردشگری گیاهی

  بزرگنمایی:

به‌ گزارش پایگاه خبری آشپزی گیاهی به نقل از میراث‌آریا، زوراب پولولیکاشویلی مدیرکل سازمان جهانی گردشگری، طی نامه‌ای به دکترمونسان عنوان کرد که طی جلسه‌ای که در دفتر مرکزی سازمان بهداشت جهانی (WHO) در ژنو با تدرو ادانوم قبیسیوس مدیرکل این سازمان داشته است، به توافقانی در مورد واکنش نسبت به کووید 19 رسیده‌اند.
او با اشاره به اینکه هیچ کشور یا جامعه‌ای از شیوع COVID-19 مصون نخواهد بود، بر ضرورت همکاری و همبستگی بین‌المللی تأکید کرد و در ضمیمه نامه خود یک بررسی اجمالی از چالش پیش رو ارائه داد که در ادامه بخش‌هایی از آن را می‌خوانیم.
قرار دادن مردم در اولویت اول
بخش گردشگری متعهد است که مردم و بهزیستی آن‌ها را در اولویت خود قرار دهد و به‌عنوان زیرمجموعه سازمان ملل متحد مسئول پیشبرد سهم گردشگری در توسعه پایدار داشته باشد.
سازمان جهانی گردشگری بیانیه مشترکی را با سازمان بهداشت جهانی نماینده اصلی سازمان ملل در واکنش جهانی به کووید 19، صادر کردند، هر دو سازمان مسئولیت و هماهنگی گسترده‌ای را خواستار شده‌اند تا اطمینان حاصل کنند که اقدامات بهداشتی به‌گونه‌ای انجام می‌شود که دخالت‌های غیرضروری مربوط به سفرهای بین‌المللی را به حداقل می‌رساند.
علاوه بر این، پاسخ گردشگری باید متناسب با تهدید برای سلامت عمومی و بر اساس ارزیابی مخاطرات محلی، موردسنجش قرار گیرد. درزمینهٔ ارتقای گردشگری در طول سال و تحول دیجیتالی در کنار یونان فعالیت کنید.
مسؤولیت‌پذیری در سفر
مسئولیت شخصی مهم‌ترین قدمی است که افراد می‌توانند برای محافظت از خود و دیگران بردارند. مسافران باید با روش‌های اصلی پیشگیری که هنگام مسافرت وزندگی روزمره کاربرد دارد (توصیه سازمان بهداشت جهانی برای عموم) که شامل موارد ذیل بوده، آشنا باشند و رعایت کنند:
• شستن منظم دست‌ها
• آداب مربوط به سرفه طبیعی
• به تعویق انداختن برنامه سفر در موارد بیماری، و...
• جلوگیری از تماس با افرادی که از عفونت‌های حاد تنفسی رنج می‌برند.
آگاهی از زمان تحول اوضاع به‌ویژه هنگام مسافرت، ضروری است. مسافران باید جدیدترین اطلاعات و اعلامیه‌های صادرشده توسط متخصصان بهداشت و سفر را به‌طور مرتب با سازمان بهداشت جهانی و سایر منابع معتبر بررسی کنند.
مسافران نه‌تنها برای رفاه خودشان بلکه برای بهزیستی اطرافیان نیز مسئول هستند. آن‌ها باید از علائم آگاه باشند و تمام اقدامات توصیه‌شده برای بهداشت شخصی را انجام دهند.
تأثیر بر گردشگری
با شیوع کووید19 در حال حاضر، بخش گردشگری یکی از آسیب‌دیده‌ترین بخش‌ها در دو بخش عرضه و تقاضای سفر است، چنین چیزی خطر افول را در بستر ضعیف اقتصادی، ژئوپلیتیک، تجاری و اجتماعی جهانی و نیز کارکرد نامساعد در میان بازارهای اصلی سفر نمایان می‌کند.
با توجه به ماهیت متحول وضعیت کنونی، برآورد تأثیرات کامل کووید19 بر گردشگری بین‌المللی خیلی زود است. برای ارزیابی ضروری، سازمان جهانی گردشگری سناریوی سارس در سال 2003 را به‌عنوان معیاری که بر میزان و پویایی سفر جهانی اثرگذار بوده در نظر گرفته و وضعیت مخرب کنونی کووید19 و تأثیرگذاری احتمالی بر اقتصاد را به شرح ذیل ارزیابی می‌کند:
• بر اساس برآورد سازمان جهانی گردشگری تا به امروز، گردشگری ورودی بین‌المللی در سال 2020 می‌تواند از 1 تا 3 درصد از پیش‌بینی رشد 3 تا 4 درصدی در اوایل ژانویه افول کند.
• این می‌تواند به معنای زیان 30 تا 50 میلیارد دلاری هزینه بازدیدکنندگان بین‌المللی باشد.
سازمان جهانی گردشگری تأکید می‌کند که هر برآوردی به سبب عدم قطعیت و متغیر بودن موضوع شیوع که ممکن است موجب تجدیدنظرهای بیشتر شود باید بااحتیاط انجام شود.
ترویج همبستگی
سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) در حال رصد محدودیت‌های سفر است. آن دسته از محدودیت‌هایی که مقرر می‌شوند، باید بر اساس آخرین پیشنهادهای کارشناسی بوده و نگرانی‌ها درباره سلامتی عمومی را به‌عنوان یک مسأله اصلی در نظر بگیرد.
در این بستر این سازمان بر اهمیت گفتگو و همکاری بین‌المللی اصرار دارد. این چالش مشترک، همکاری نزدیک‌تر را به همه جهان ازجمله بخش گردشگری ارائه کرده و نشان می‌دهد که همبستگی می‌تواند از مرزهای ملی فراتر رود.
حمایت از بازیابی
انتظار می‌رود به‌ویژه شرکت‌های کوچک و متوسط (که حدود 12 درصد از بخش گردشگری را شکل می‌دهند) تأثیر بپذیرند. این روند ممکن است میلیون‌ها معیشت در سرتاسر جهان را ازجمله جوامع آسیب‌پذیری که به گردشگری به‌عنوان محرکی برای توسعه و شمولیت اقتصادی تکیه می‌کنند، متأثر سازد.
گردشگری، به سبب ماهیت اقتصادی فراگیر و ردپای عمیق اجتماعی خود، برای کمک به بازگشت جوامع و گروه‌های متأثر به رشد و پایداری به طرز کم‌نظیری مدنظر قرارگرفته است. طی سالیان اخیر، این بخش به شکل دائم انعطاف‌پذیری و توانایی خود را نه‌تنها برای بازگشت به شرایط طبیعی بلکه برای هدایت بازیابی اجتماعی و اقتصادی گسترده‌تر اثبات کرده است. این موضوع به حمایت و شناخت سیاسی مناسب بستگی دارد.
بنابراین UNWTO فرامی‌خواند به:
• حمایت سیاسی و مالی برای اقدامات بازیابی هدفمند بخش گردشگری در بیشترین کشورهای تاثیرپذیرفته، طراحی و انجام اقدامات بازیابی و مشوق‌ها در هماهنگی با توسعه بین‌المللی سازمان‌های اهداکننده؛
• حمایت از گردشگری در طرح‌ها و اقدامات بازیابی گسترده‌تر در اقتصادهای متأثر؛
همانند گذشته، سازمان جهانی گردشگری راهنمایی‌ها و حمایت‌هایی را برای اقدامات بازیابی از اعضای خود شامل بخش دولتی و خصوصی گردشگری ازجمله جشنواره‌ها و رویدادهای گردشگری ارائه خواهد کرد؛
این سازمان بین‌المللی از طریق وب‌سایت خود و کانال‌های اجتماعی (توئیتر، اینستاگرام، لینکدین، فیس‌بوک) به‌روزآوری دوره‌ای خود را ادامه خواهد داد.
برای مشاهدۀ اصل خبر اینجا را ببینید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پایگاه خبری آشپزی گیاهی به سالنامۀ غیر بر خط تبدیل شد

بریتانیایی ها به رژیم گیاهی روی خوش نشان داده اند

خشک کردن گردو

شیر داغ نظری

خرمای خیرات

کوفتۀ گیاهی

بعد از آب صلواتی، نان صلواتی

تمایل افراد به سمت رژیم گیاهخواری افزایش یافته است

چنانچه کرایه ندارید اشکالی ندارد

مدل پیشنهادی کیک

هجده میلیون تن ظرفیّتِ استانداردِ سیلوی کشور پاسخگوی ذخیره‌سازی نیاز داخلی است

کتاب الکترونیکی غذای گیاهی بدون زباله منتشر شد

اهدای شکلات گیاهی بین کارکنان خط مقدم مبارزه با کرونا

ورود دویست و سی هزار تن کالای اساسی در فروردین

نود درصد پول گندم‌کاران کرمان پرداخت شد

گزارش شرگت سهامی بازرگانی دولتی ایران از عبور از تحریم، شکست کرونا

خرید یکهزار و سیصد تن گندم از کشاورزان هرمزگانی

خرید گندم در بوشهر از پنجاه هزار تن گذشت

اولین محموله‌های گندم در دلگان تحویل مراکز خرید شد

در روزهای سخت با تأمین کالاهای اساسی در کنار مردم هستیم

سیصد و هشت میلیارد ریال به گندمکاران کرمانی پرداخت شد

نود و چهار کشتی حامل کالای اساسی در سال یکهزار و سیصد و نود و هشت هجری شمسی با دریافت دیسپچ تخلیه‌ شد

مقدار خرید گندم در فارس پنج رقمی شد

اطلاعیۀ روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران دربارۀ آنالیز قیمت تمام شدۀ شکر

مخالفت با واردات لیموترش برای پیشگیری از ورود آفات و بیماری‌های نوظهور

خسارت سه تریلیون و چهارصد و هفتاد میلیارد تومانی «کرونا» به گلخانه‌ها، گیاهان دارویی و قارچ خوراکی در دو ماه اخیر

چرا بیشتر مردم به سمت گیاهخواری می روند؟

رژیم غذایی گیاهی ریسک زایمان زودرس را کاهش می دهد

سی و دو محمولۀ گندم تحویل مرکز خرید ازنا شد

حنان: «بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی زنجیره‌ی گندم، آرد و نان نظارت می‌شود»

ایرانشاهی: «سفرۀ مردم با همیاری همگانی سامان می‌گیرد»

توزیع برنج، روغن و شکرِ ماه رمضان تا پایان ماه /بر توزیع کالاها نظارت می‌شود

علت گرانی لیموترش از زبان یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس

یک سبد ده کیلویی صیفی‌جات و سبزیجات پر مصرف فقط با سی و نه هزار تومان

با اقدامات شرکت بازرگانی دولتی ایران کیفیت آرد بهتر شده است

مخمر نانوایی غنی شده با بهبود دهنده نان توسط شرکت خمیرمایه رضوی تولید می‌شود

اسامی انحصارگران لیموترش و لیمو شیرین را اعلام کنید

اسمی از انحصارگران بازار لیموترش به ما ارسال نشده است

مخالفت جهاد کشاورزی با معدوم‌سازی جوجه‌های یک‌روزه/ توزیع رایگان جوجه در بابل به‌جای جوجه‌کُشی

متخلفین در موضوع جوجه ها به مراجع قضائی معرفی شوند

توجیهات مسؤولان از خود جوجه کشی بدتر بود

سهم بازار جهانی گوشت گیاهی بیست و یک میلیارد دلار تا سال 2025

پیام تسلیت بهمن کبیری پرویزی به خانوادۀ میانجی

قیمت فروش گندم برای مصارف نانوایی‌های‌ آزادپز افزایش نمی‌یابد

توزیع شکر، برنج و روغن تنظیم بازاری از شنبه/وفور کالا در بازار

تهیه وعده های غذایی گیاهی رایگان برای بخش سلامت

حمایت از کسب‌وکار بخش خصوصی راهبرد اقتصادی آستان قدس رضوی در سال یکهزار و سیصد و نود و نه هجری شمسی

کرونا مصرف چه محصولاتی را در میادین میوه و تره بار افزایش داد

هشتاد و شش درصد شهروندان از قیمت‌ها در میادین میوه و تره بار راضی‌اند

امکان خرید ده کیلو میوه از میادین میوه و تره بار با پنجاه هزار تومان