آخرین مطالب

خطر حذف واحدهای کوچک از چرخه تولید

کاهش چهل و پنج درصدی فروش قارچ به دنبال شیوع کرونا در کشور اقتصاد گیاهی

  بزرگنمایی:

به گزارش پایگاه خبری آشپزی گیاهی به نقل از پایگاه خبری کانون انجمنهای صنایع غذائی ایران محمدحسن افشار با اشاره به تاثیر شیوع ویروس کرونا بر تولید کشور، اظهار کرد: «تولید قارچ نیز مانند بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی تحت تاثیر منفی شیوع ویروس کرونا و اثرات آن بر بازار قرار گرفته است.»
وی ادامه داد: «قارچ به عنوان یکی از محصولات اصلی در رستوران ها، فست فودها و هتل مورد مصرف قرار می گیرد که اکنون با افت شدید سفارش روبه رو شده است.»
به گفته افشار سی درصد از قارچ تولیدی در رستوران‌ها و فست فودها و ده تا پانزده درصد در هتل‌ها مصرف می‌شد.
وی با تاکید بر اینکه مصرف خانگی قارچ نیز سیر نزولی به خود گرفته است، افزود: «با توجه به تاکید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عدم خروج مردم از منزل شاهد کاهش تقاضای مصرف قارچ در بخش خانگی نیز هستیم.»
افشار همچنین از کاهش چشمگیر قیمت قارچ در بازار خبر داد و گفت: «کاهش تقاضا موجب شده قیمت هر کیلوگرم قارچ از چهارده تا پانزده هزار تومان به شش تا هفت هزار تومان کاهش یابد.»
وی تصریح کرد: «کاهش قیمت قارچ به نصف موجب شده تولیدکنندگان قارچ دچار بحران اقتصادی شدید شوند تا جایی که توان پرداخت هزینه‌های جاری خود را ندارند.»
افشار از دولت خواست که علاوه بر دادن مهلت برای بازپرداخت تسهیلات به بعد از بحران شیوع ویروس کرونا، به دلیل شرایط بد اقتصادی تولیدکنتدکان قارچ سود و جریمه آن‌ها را نیز ببخشد.
وی از دیگر مشکلات تولیدکنندگان قارچ در شرایط کنونی را مربوط به بیمه پرسنل واحدها عنوان کرد و افزود: «پیش تر کارفرمایان در حوزه تولید قارچ مانند سایر بخش‌های کشاورزی ملزم به پرداخت ده درصد از حق بیمۀ پرسنل بودند، اما اکنون باید سی درصد پرداخت کنند.»
افشار ادامه داد: «علاه بر آن در گذشته واحدهای کوچک تولید از پرداخت سهم بیمه تا پنج نفر پرسنل معاف بودند، اما اکنون مجبور به پرداخت آن هستند.»
وی با تاکید بر اینکه شرایط جدید بیمه‌ای فشار مالی زیادی به واحدهای کوچک تولیدی وارد میکند، اظهار کرد: «این فشار مالی در شرایطی که اکنون اقتصاد کشور گرفتار آن است حذف بسیاری از واحدها و خروج آن ها از چرخه تولید را به همراه دارد.»
افشار تصریح کرد: «هم اکنون نیز تعداد زیادی از واحدهای تولیدی کوچک توان تمدید دفترچه‌های بیمۀ کارگران خود را ندارند و هر روز شرایط اقتصادی برای آن ها بدتر می‌شود.»
رییس هیأت مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ‌های خوراک تعداد واحدهای فعال را یک هزار و چهارصد واحد عنوان کرد.
افشار گفت: «از این تعداد واحد تنها ده واحد بزرگ تولیدی هستند که از توان اقتصادی مناسبی برای مواجه با بحران برخوردار هستند.»
برای مشاهدۀ اصل خبر اینجا را ببینید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پایگاه خبری آشپزی گیاهی به سالنامۀ غیر بر خط تبدیل شد

بریتانیایی ها به رژیم گیاهی روی خوش نشان داده اند

خشک کردن گردو

شیر داغ نظری

خرمای خیرات

کوفتۀ گیاهی

بعد از آب صلواتی، نان صلواتی

تمایل افراد به سمت رژیم گیاهخواری افزایش یافته است

چنانچه کرایه ندارید اشکالی ندارد

مدل پیشنهادی کیک

هجده میلیون تن ظرفیّتِ استانداردِ سیلوی کشور پاسخگوی ذخیره‌سازی نیاز داخلی است

کتاب الکترونیکی غذای گیاهی بدون زباله منتشر شد

اهدای شکلات گیاهی بین کارکنان خط مقدم مبارزه با کرونا

ورود دویست و سی هزار تن کالای اساسی در فروردین

نود درصد پول گندم‌کاران کرمان پرداخت شد

گزارش شرگت سهامی بازرگانی دولتی ایران از عبور از تحریم، شکست کرونا

خرید یکهزار و سیصد تن گندم از کشاورزان هرمزگانی

خرید گندم در بوشهر از پنجاه هزار تن گذشت

اولین محموله‌های گندم در دلگان تحویل مراکز خرید شد

در روزهای سخت با تأمین کالاهای اساسی در کنار مردم هستیم

سیصد و هشت میلیارد ریال به گندمکاران کرمانی پرداخت شد

نود و چهار کشتی حامل کالای اساسی در سال یکهزار و سیصد و نود و هشت هجری شمسی با دریافت دیسپچ تخلیه‌ شد

مقدار خرید گندم در فارس پنج رقمی شد

اطلاعیۀ روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران دربارۀ آنالیز قیمت تمام شدۀ شکر

مخالفت با واردات لیموترش برای پیشگیری از ورود آفات و بیماری‌های نوظهور

خسارت سه تریلیون و چهارصد و هفتاد میلیارد تومانی «کرونا» به گلخانه‌ها، گیاهان دارویی و قارچ خوراکی در دو ماه اخیر

چرا بیشتر مردم به سمت گیاهخواری می روند؟

رژیم غذایی گیاهی ریسک زایمان زودرس را کاهش می دهد

سی و دو محمولۀ گندم تحویل مرکز خرید ازنا شد

حنان: «بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی زنجیره‌ی گندم، آرد و نان نظارت می‌شود»

ایرانشاهی: «سفرۀ مردم با همیاری همگانی سامان می‌گیرد»

توزیع برنج، روغن و شکرِ ماه رمضان تا پایان ماه /بر توزیع کالاها نظارت می‌شود

علت گرانی لیموترش از زبان یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس

یک سبد ده کیلویی صیفی‌جات و سبزیجات پر مصرف فقط با سی و نه هزار تومان

با اقدامات شرکت بازرگانی دولتی ایران کیفیت آرد بهتر شده است

مخمر نانوایی غنی شده با بهبود دهنده نان توسط شرکت خمیرمایه رضوی تولید می‌شود

اسامی انحصارگران لیموترش و لیمو شیرین را اعلام کنید

اسمی از انحصارگران بازار لیموترش به ما ارسال نشده است

مخالفت جهاد کشاورزی با معدوم‌سازی جوجه‌های یک‌روزه/ توزیع رایگان جوجه در بابل به‌جای جوجه‌کُشی

متخلفین در موضوع جوجه ها به مراجع قضائی معرفی شوند

توجیهات مسؤولان از خود جوجه کشی بدتر بود

سهم بازار جهانی گوشت گیاهی بیست و یک میلیارد دلار تا سال 2025

پیام تسلیت بهمن کبیری پرویزی به خانوادۀ میانجی

قیمت فروش گندم برای مصارف نانوایی‌های‌ آزادپز افزایش نمی‌یابد

توزیع شکر، برنج و روغن تنظیم بازاری از شنبه/وفور کالا در بازار

تهیه وعده های غذایی گیاهی رایگان برای بخش سلامت

حمایت از کسب‌وکار بخش خصوصی راهبرد اقتصادی آستان قدس رضوی در سال یکهزار و سیصد و نود و نه هجری شمسی

کرونا مصرف چه محصولاتی را در میادین میوه و تره بار افزایش داد

هشتاد و شش درصد شهروندان از قیمت‌ها در میادین میوه و تره بار راضی‌اند

امکان خرید ده کیلو میوه از میادین میوه و تره بار با پنجاه هزار تومان