آخرین مطالب

محصولات صنایع غذایی امن ترین محصولات غذایی موجود در بازار

کرونا تقاضا برای خرید محصولات بسته بندی شده را افزایش داد اقتصاد گیاهی

  بزرگنمایی:

به گزارش پایگاه خبری آشپزی گیاهی به نقل از پایگاه خبری کانون انجمنهای صنایع غذائی ایران کاوه زرگران دبیر کل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران، اظهار کرد: «محصولات صنایع غذایی بسته بندی شده دارای پروانه از وزارت بهداشت در شرایط حال حاضر امن ترین و مطمئن ترین منبع برای تامین محصولات غذایی مورد نیاز مردم هستند و صنایع غذایی ایران ظرفیت کافی برای افزایش تولید و تامین مواد غذایی مورد نیاز همه مردم کشور را دارد.»
دبیر کل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران با اشاره به خروج کمتر مردم از خانه در پی شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار داشت: «این روزها مردم ترجیح می دهند خریدهای خود را به صورت یکجا از فروشگاه های مواد غذایی انجام دهند به طوری که این موضوع تقاضا برای مواد غذایی را بالا برده است و در مقاطعی باعث خالی شدن قفسه های فروشگاهی شده است، در حالی که این موضوع می تواند به کندی شبکه توزیع در عکس العمل به تقاضای بالای مردم مرتبط باشد.»
وی افزود: «صنایع غذایی کشور تولیدات خود را طبق روال گذشته تامین  و تولید می‌کنند و با توجه به بالا بودن ذخایر استراتژیک کشور و فراوانی مواد خام و ظرفیت های تولیدی بالای صنایع، افزایش تقاضای مردم به راحتی قابل تامین است و مردم هیچگونه نگرانی از بابت تامین محصولات صنایع غذایی نداشته باشند.»
کاوه زرگران تاکید کرد: «وجود ظرفیت های خالی تولید در صنایع غذایی و پر بودن انبارهای مواد اولیه سبب شده افزایش تقاضای محصولات این صنایع به راحتی از جانب صنایع غذایی ایران قابل تامین باشد و نیازی به ایجاد ظرفیت تولید جدید در این صنعت نیست و اختلال های کوچک در عرضه برخی محصولات جای نگرانی ندارد و به سرعت با تامین از انبار کارخانجات رفع خواهد شد.»
محصولات صادراتی در بازار داخلی توزیع می شود
دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران با اشاره به بسته شدن مرزهای برخی کشورهای همسایه با ایران و عدم امکان ترانزیت کالا گفت: «بسته شدن برخی راه های صادراتی و عدم امکان تردد کامیون های حامل محصولات غذایی صادراتی، باعث باقی ماندن بخشی دیگر از تولیدات در بازار داخلی شده و این محصولات نیز در صورت نیاز در بازار داخل  عرضه خواهد شد  و نگرانی بابت تامین نیاز مردم نداریم.»
زرگران یادآور شد: «کلیۀ مواد غذایی در کارخانجات صنایع غذایی در کشور تحت شرایط تضمین کیفیت GMP تولید می شوند و ضوابط بسیار سخت بهداشتی بر فضا و پرسنل تولید اعمال می شود و نظارت های دقیقی در این زمینه وجود دارد.»
احتمال وجود ویروس در محصولات غذایی صفر درصد است
وی در ادامه تاکید کرد: «در روند تولید محصولات صنایع غذایی فرآیندهایی وجود دارد که عملا امکان وجود هرگونه ویروس و باکتری را به صفر می رساند که عملیات پخت  در دمای بالای دویست درجه در محصولات آردی مانند انواع کیک و ماکارونی و عملیات پاستوریزاسیون در محصولات مایع چون محصولات لبنی و نوشیدنی های کارخانه ای از جمله این فرآیندها هستند.»
دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران یادآور شد: «بسته بندی فرآورده های غذایی به شیوه های مدرن و نوین بدون دخالت دست در کارخانجات انجام می شود که عملا امکان ورود هرگونه ویروس به داخل محصول را از میان می برد و محصولات صنایع غذایی در سلامت کامل هستند ، به همین علت بهتر است مردم از محصولات فله کمتر استفاده کنند.»
وی تاکید کرد: «در شرایط کنونی کشور با توجه به مخاطرات بهداشتی موجود ایمن ترین مواد خوراکی محصولات صنایع غذایی است که دارای پروانه ساخت هستند محصولاتی مانند شیر و لبنیات پاستوریزه، نوشیدنی های پاستوریزه ، کنسروجات  از محصولاتی هستند که ایمنی غذایی بیشتری نسبت به مواد خواراکی فله دارند.»
سطح خارجی بسته بندی مواد غذایی قبل از استفاده شسته شود
زرگران گفت: «از آنجا که این محصولات  بعد از بسته بندی شدن در کارخانه ها، در شلف فروشگاه های عرضه مواد غذایی قرار می گیرند و برای بالا بردن ایمنی غذایی توصیه می شود مردم قبل از مصرف اقدامات مراقبتی را رعایت کرده و سطح خارجی محصولاتی مانند کنسروجات را ابتدا شستشو نموده و بعد بازگشایی استفاده نمایند.»
برای مشاهدۀ اصل خبر اینجا را ببینید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پایگاه خبری آشپزی گیاهی به سالنامۀ غیر بر خط تبدیل شد

بریتانیایی ها به رژیم گیاهی روی خوش نشان داده اند

خشک کردن گردو

شیر داغ نظری

خرمای خیرات

کوفتۀ گیاهی

بعد از آب صلواتی، نان صلواتی

تمایل افراد به سمت رژیم گیاهخواری افزایش یافته است

چنانچه کرایه ندارید اشکالی ندارد

مدل پیشنهادی کیک

هجده میلیون تن ظرفیّتِ استانداردِ سیلوی کشور پاسخگوی ذخیره‌سازی نیاز داخلی است

کتاب الکترونیکی غذای گیاهی بدون زباله منتشر شد

اهدای شکلات گیاهی بین کارکنان خط مقدم مبارزه با کرونا

ورود دویست و سی هزار تن کالای اساسی در فروردین

نود درصد پول گندم‌کاران کرمان پرداخت شد

گزارش شرگت سهامی بازرگانی دولتی ایران از عبور از تحریم، شکست کرونا

خرید یکهزار و سیصد تن گندم از کشاورزان هرمزگانی

خرید گندم در بوشهر از پنجاه هزار تن گذشت

اولین محموله‌های گندم در دلگان تحویل مراکز خرید شد

در روزهای سخت با تأمین کالاهای اساسی در کنار مردم هستیم

سیصد و هشت میلیارد ریال به گندمکاران کرمانی پرداخت شد

نود و چهار کشتی حامل کالای اساسی در سال یکهزار و سیصد و نود و هشت هجری شمسی با دریافت دیسپچ تخلیه‌ شد

مقدار خرید گندم در فارس پنج رقمی شد

اطلاعیۀ روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران دربارۀ آنالیز قیمت تمام شدۀ شکر

مخالفت با واردات لیموترش برای پیشگیری از ورود آفات و بیماری‌های نوظهور

خسارت سه تریلیون و چهارصد و هفتاد میلیارد تومانی «کرونا» به گلخانه‌ها، گیاهان دارویی و قارچ خوراکی در دو ماه اخیر

چرا بیشتر مردم به سمت گیاهخواری می روند؟

رژیم غذایی گیاهی ریسک زایمان زودرس را کاهش می دهد

سی و دو محمولۀ گندم تحویل مرکز خرید ازنا شد

حنان: «بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی زنجیره‌ی گندم، آرد و نان نظارت می‌شود»

ایرانشاهی: «سفرۀ مردم با همیاری همگانی سامان می‌گیرد»

توزیع برنج، روغن و شکرِ ماه رمضان تا پایان ماه /بر توزیع کالاها نظارت می‌شود

علت گرانی لیموترش از زبان یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس

یک سبد ده کیلویی صیفی‌جات و سبزیجات پر مصرف فقط با سی و نه هزار تومان

با اقدامات شرکت بازرگانی دولتی ایران کیفیت آرد بهتر شده است

مخمر نانوایی غنی شده با بهبود دهنده نان توسط شرکت خمیرمایه رضوی تولید می‌شود

اسامی انحصارگران لیموترش و لیمو شیرین را اعلام کنید

اسمی از انحصارگران بازار لیموترش به ما ارسال نشده است

مخالفت جهاد کشاورزی با معدوم‌سازی جوجه‌های یک‌روزه/ توزیع رایگان جوجه در بابل به‌جای جوجه‌کُشی

متخلفین در موضوع جوجه ها به مراجع قضائی معرفی شوند

توجیهات مسؤولان از خود جوجه کشی بدتر بود

سهم بازار جهانی گوشت گیاهی بیست و یک میلیارد دلار تا سال 2025

پیام تسلیت بهمن کبیری پرویزی به خانوادۀ میانجی

قیمت فروش گندم برای مصارف نانوایی‌های‌ آزادپز افزایش نمی‌یابد

توزیع شکر، برنج و روغن تنظیم بازاری از شنبه/وفور کالا در بازار

تهیه وعده های غذایی گیاهی رایگان برای بخش سلامت

حمایت از کسب‌وکار بخش خصوصی راهبرد اقتصادی آستان قدس رضوی در سال یکهزار و سیصد و نود و نه هجری شمسی

کرونا مصرف چه محصولاتی را در میادین میوه و تره بار افزایش داد

هشتاد و شش درصد شهروندان از قیمت‌ها در میادین میوه و تره بار راضی‌اند

امکان خرید ده کیلو میوه از میادین میوه و تره بار با پنجاه هزار تومان