آخرین مطالب

رؤسای اتحادیه‌های نان صنعتی و سنتی:

با اقدامات شرکت بازرگانی دولتی ایران کیفیت آرد بهتر شده است اقتصاد گیاهی

  بزرگنمایی:

به گزارش پایگاه خبری آشپزی گیاهی به نقل از روابط‌ عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران در نشست خبری روز چهارشنبه سوم اردیبهشت که با موضوعِ «رعایت پروتکل‌های بهداشتی در نانواخانه‌ها» در زمان شیوع ویروس کرونا و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، بیژن نوروز مقدم گفت: «طبق دستور دولت نانوایان از همان ابتدا که ویروس کرونا به کشورمان وارد شد، موظف به تأمین نان بدون تأخیر و تعطیل شدند
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران اظهار کرد: «بعد از جلسه‌ای که در ستاد ملی مبارزه با کرونا تشکیل شد مقرر شد تا کلیه اصناف در سایت سلامت ثبت‌نام کنند و بر این اساس واحدهای نانوایی نیز موظف به ثبت‌نام در این سامانه برای ادامه فعالیت شدند
نوروز مقدم با بیان اینکه در حال حاضر بیش از دو سوم اعضاء ما در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند، گفت:‌ «روز جمعه پنجم اردیبهشت ماه آخرین فرصت برای ثبت‌نام فعالان صنفی نانوایی سنتی است
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران با اشاره به اینکه نانوایی‌ها تمام پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی را رعایت می‌کنند، گفت: «حتی برای رعایت فاصله بین مشتریان نیز در خارج از مغازه اقدام به علامت‌گذاری کرده‌اند تا هر مشتری با رعایت فاصله در نوبت خود قرار گیرد
وی با انتقاد از اینکه مواد ضدعفونی‌کننده و اقلام بهداشتی از قبیل ماسک در اختیار نانوایی‌ها قرار نگرفته است،‌گفت: علیرغم اینکه نامه درخواست این اقلام توسط اتحادیه نانوایان سنتی به وزارت صنعت نوشته شد و وزارت صنعت هم آن را به ستاد ملی کرونا ارجاع داده است، اما هنوز هیچ سهمیه‌ای برای نانوایی‌ها در نظر گرفته نشده است
وی اظهار کرد: «لذا نانوایی‌ها برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ضدعفونی کردن واحد خود هزینه شخصی انجام می‌دهند
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی گفت: «مشکل دیگر نانوایان این است که بر اساس پروتکل نانوا ملزم به استفاده از دستکش لاتکس است در حالی که این نوع دستکش در بازار کمیاب و گرانقیمت است و نانوایان قادر به تهیه آن نیستند، لذا از دستکش‌های معمولی پلاستیکی استفاده می‌کنند که در صورت مشاهده آن توسط بازرسی با آنها برخورد می‌شود
وی افزود: «برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی لازم است تا موارد مورد نیاز آن نیز در اختیار نانوایان قرار گیرد
نوروز مقدم اظهار کرد: «الزام به اجرای قوانین و مقررات و پروتکل‌های بهداشتی در شرایطی که با ویروس کرونا مواجه هستیم بدون فراهم کردن زیرساخت‌های آن نتیجه‌بخش نخواهد بود و فقط باعث می‌شود که نانوایان و مشتریان با یکدیگر درگیر شوند
وی اضافه کرد: «لذا لازم است تا برای رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی نیاز این بخش هم تأمین شود و ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی‌کننده در اختیار واحدهای نانوایی قرار گیرد
* تحویل اقلام بهداشتی به واحدهای صنفی نانوایی
در ادامه قاسم زراعت‌کار رئیس اتحادیه تعاونی نانوایان تهران بیان داشت: «تعاونی نانوایان تهران پس از بازگشایی ادارات از شانزدهم فروردین تلاش خود را برای تأمین اقلام بهداشتی انجام داد لذا با کمک سپاه و بسیج اصناف موفق به تهیه ماسک فیلتردار و ساده و همچنین ژل ضدعفونی‌کننده دست شده است
وی اظهار داشت: «حدود بیست هزار ماسک تعاونی تهیه کرده که در صورت مراجعه نانوایی‌ها به تعاونی در اختیار آنها قرار می‌گیرد
وی با اشاره به قیمت نود هزار تومانی هر لیتر الکل هفتاد درصد اظهار داشت: نانوایان با توجه به نرخ ثابت نان و مشکلاتی که نانوایان دارند تأمین این اقلام برای آنها هزینه‌بر است
* رعایت پروتکل‌های بهداشتی نباید منجر به از بین رفتن آرامش روانی شود
اصغر پابرجا رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی نیز در این جلسه اظهار داشت: «متأسفانه به دلیل عدم اطلاع مشتریان از پروتکل‌های بهداشتی ممکن است در خصوص رعایت برخی از موارد بهداشتی اشتباهاتی صورت گیرد
وی اظهار داشت: «نانوایی که پای تنور قرار می‌گیرد و خمیر را در داخل تنور قرار می‌دهد و یا فردی که نان را از تنور خارج می‌کند بر اساس پروتکل‌های بهداشتی نیازی به استفاده از دستکش ندارد این در حالی است که متأسفانه مشتریان از این موضوع اطلاع ندارند و ممکن است به این مسأله اعتراض کنند، در حالی که بر اساس پروتکل بهداشتی وضع شده اقدامی خلاف قانون صورت نگرفته است
وی همچنین بیان داشت: «نان در لحظه‌ای که از تنور خارج می‌شود سالم است و هیچگونه آلودگی ندارد بنابر این مردم برای حفظ بهداشت نان بهتر است با خود پارچه‌ای همراه داشته باشند و نان را در داخل آن قرار دهند و از نایلون استفاده نکنند، زیرا نایلون تا حدودی آلودگی را جذب می‌کند
وی افزود: «عدم آگاهی از چگونگی رعایت پروتکل‌های بهداشتی نباید منجر به از بین رفتن آرامش روانی شود. لذا مردم باید بخشی از بهداشت نانوایی‌ها را خود رعایت کنند، به عنوان مثال می‌توانند با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی این کار را انجام دهند
در ادامه این جلسه محمدجواد کرمی رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم تهران با بیان اینکه ما هم پروتکل‌های بهداشتی را در اختیار واحدهای صنعتی تولید نان قرار داده‌ایم گفت: «استفاده از ماسک و دستکش بر اساس پروتکل‌های بهداشتی ضروری است ضمن اینکه واحدهای نانوایی نباید پول نقد از مشتری دریافت کنند

     نان رئیس اتحادیه                                                             شماره تلفن

جواد کرمی/اتحادیۀ نان‌های حجیم و نیمه حجیم                       88174227

   

اصغرپابرجا/رئیس اتحادیۀ نان سنگک                                   88434743

 

نوروز مقدم و زراعتکار/رؤسای اتحادیۀ نان‌های سنتی      77503313/77508620
برای مشاهدۀ اصل خبر اینجا را ببینید.

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پایگاه خبری آشپزی گیاهی به سالنامۀ غیر بر خط تبدیل شد

بریتانیایی ها به رژیم گیاهی روی خوش نشان داده اند

خشک کردن گردو

شیر داغ نظری

خرمای خیرات

کوفتۀ گیاهی

بعد از آب صلواتی، نان صلواتی

تمایل افراد به سمت رژیم گیاهخواری افزایش یافته است

چنانچه کرایه ندارید اشکالی ندارد

مدل پیشنهادی کیک

هجده میلیون تن ظرفیّتِ استانداردِ سیلوی کشور پاسخگوی ذخیره‌سازی نیاز داخلی است

کتاب الکترونیکی غذای گیاهی بدون زباله منتشر شد

اهدای شکلات گیاهی بین کارکنان خط مقدم مبارزه با کرونا

ورود دویست و سی هزار تن کالای اساسی در فروردین

نود درصد پول گندم‌کاران کرمان پرداخت شد

گزارش شرگت سهامی بازرگانی دولتی ایران از عبور از تحریم، شکست کرونا

خرید یکهزار و سیصد تن گندم از کشاورزان هرمزگانی

خرید گندم در بوشهر از پنجاه هزار تن گذشت

اولین محموله‌های گندم در دلگان تحویل مراکز خرید شد

در روزهای سخت با تأمین کالاهای اساسی در کنار مردم هستیم

سیصد و هشت میلیارد ریال به گندمکاران کرمانی پرداخت شد

نود و چهار کشتی حامل کالای اساسی در سال یکهزار و سیصد و نود و هشت هجری شمسی با دریافت دیسپچ تخلیه‌ شد

مقدار خرید گندم در فارس پنج رقمی شد

اطلاعیۀ روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران دربارۀ آنالیز قیمت تمام شدۀ شکر

مخالفت با واردات لیموترش برای پیشگیری از ورود آفات و بیماری‌های نوظهور

خسارت سه تریلیون و چهارصد و هفتاد میلیارد تومانی «کرونا» به گلخانه‌ها، گیاهان دارویی و قارچ خوراکی در دو ماه اخیر

چرا بیشتر مردم به سمت گیاهخواری می روند؟

رژیم غذایی گیاهی ریسک زایمان زودرس را کاهش می دهد

سی و دو محمولۀ گندم تحویل مرکز خرید ازنا شد

حنان: «بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی زنجیره‌ی گندم، آرد و نان نظارت می‌شود»

ایرانشاهی: «سفرۀ مردم با همیاری همگانی سامان می‌گیرد»

توزیع برنج، روغن و شکرِ ماه رمضان تا پایان ماه /بر توزیع کالاها نظارت می‌شود

علت گرانی لیموترش از زبان یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس

یک سبد ده کیلویی صیفی‌جات و سبزیجات پر مصرف فقط با سی و نه هزار تومان

با اقدامات شرکت بازرگانی دولتی ایران کیفیت آرد بهتر شده است

مخمر نانوایی غنی شده با بهبود دهنده نان توسط شرکت خمیرمایه رضوی تولید می‌شود

اسامی انحصارگران لیموترش و لیمو شیرین را اعلام کنید

اسمی از انحصارگران بازار لیموترش به ما ارسال نشده است

مخالفت جهاد کشاورزی با معدوم‌سازی جوجه‌های یک‌روزه/ توزیع رایگان جوجه در بابل به‌جای جوجه‌کُشی

متخلفین در موضوع جوجه ها به مراجع قضائی معرفی شوند

توجیهات مسؤولان از خود جوجه کشی بدتر بود

سهم بازار جهانی گوشت گیاهی بیست و یک میلیارد دلار تا سال 2025

پیام تسلیت بهمن کبیری پرویزی به خانوادۀ میانجی

قیمت فروش گندم برای مصارف نانوایی‌های‌ آزادپز افزایش نمی‌یابد

توزیع شکر، برنج و روغن تنظیم بازاری از شنبه/وفور کالا در بازار

تهیه وعده های غذایی گیاهی رایگان برای بخش سلامت

حمایت از کسب‌وکار بخش خصوصی راهبرد اقتصادی آستان قدس رضوی در سال یکهزار و سیصد و نود و نه هجری شمسی

کرونا مصرف چه محصولاتی را در میادین میوه و تره بار افزایش داد

هشتاد و شش درصد شهروندان از قیمت‌ها در میادین میوه و تره بار راضی‌اند

امکان خرید ده کیلو میوه از میادین میوه و تره بار با پنجاه هزار تومان