آخرین مطالب

آشپزی گیاهی

رنگ‌های خوراکی مصنوعی؛ مضر یا بی ضرر؟

مصرف رنگ های خوراکی مصنوعی طی نیم قرن گذشته ۵۰۰ درصد افزایش داشته است و در این میان، کودکان بزرگترین مصرف کنندگان محسوب می شوند.

شرکت توزیع نیروی برق از گروه مینو تقدیر کرد

حسین صبوری، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، با اهدای لوح تقدیر و تندیسی به شرکت صنعتی پارس مینو، از اقدامات و اجرای سیاست های کاربردی این شرکت در صرفه جویی و کنترل مصرف برق، طی تابستان سال ۹۷ و در اوج پیک مصرف، تقدیر و قدردانی کرد

پسته و خرما مشتری بعدی بورس کالا

رئیس سازمان بورس ضمن اعلام اینکه پسته و خرما محصولاتی هستند که در آینده در بورس کالا عرضه خواهند شد، گفت: زعفران تجارت هشت میلیارد دلاری در دنیا دارد اما در ایران فقط ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار سهم کشاورزان می‌شود که در تلاش هستیم با افزایش معاملات این محصول در بورس، شرایط کشاورزان را بهتر کنیم.

معرفی هشت محصول نانویی در نمایشگاه اگروفود

همزمان با برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ‏ماشین‌آلات و صنایع وابسته، هشت محصول مبتنی بر فناوری نانو با کاربرد در صنایع غذایی معرفی شدند.

دیدار صمیمی مدیرعامل گروه توسعه ملی با کارگران شیفت شب شرکت مارگارین

سیدمهدی سدیدی مدیرعامل گروه توسعه ملی بامداد شنبه مورخ هشتم تیرماه ۱۳۹۸ با حضور در شرکت مارگارین از آزمایشگاه ها و خطوط تولید این شرکت، بازدید و با کارگران دلسوز شیفت شب صمیمانه دیدار کرد.

عضویت مدیرعامل بیسکویت گرجی در هیئت مدیرۀ انجمن شیرینی و شکلات

ترکیب هیئت مدیره‌ی انجمن شیرینی و شکلات ایران دچار تغییراتی شد و بدین ترتیب آقای مهندس فرهاد تاجیک ( مدیرعامل بیسکویت گرجی) به عنوان یکی از اعضای اصلی هیات مدیره این انجمن انتخاب گردید.

رستورانهای حاشیۀ رودخانه تعطیل شدند

همزمان با وقوع سیل در چند استان کشور رستورانهای حاشیۀ رودخانه ها تعطیل شدند و به هموطنان توصیه میشود از حضور در رستورانهای مناطق برفگیر و حاشیۀ رودخانه ها تا پایان وضعیت بحرانی خودداری کنند.

ماهنامۀ آشپزی گیاهی به پایگاه خبری تبدیل شد

سال گذشته ماهنامۀ آشپزی گیاهی از هیأت نظارت بر مطبوعات مجوز گرفت و فعالیت خود را آغاز کرد. پس از بررسی های لازم تصمیم بر این شد که این ماهنامه به پایگاه خبری تبدیل شود. پس از طی مراحل لازم فعالیت ماهنامۀ آشپزی گیاهی به صورت پایگاه خبری آغاز گردید.

آخرین اخبار

پیش‌بینی عضویت 11 کشور در اوسک زعفران

برنج داخلی در میادین میوه و تره بار 3500 تومان ارزان‌تر از سطح شهر است

سبزیجات و صیفی‌جات زیر سه هزار تومان در میادین میوه و تره بار

توصیه های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در مورد ویروس کرونا

تب «کرونا» در پیکر تولید جهان

راد: هدف از انتشار اخبار قیمت‌ها در میادین میوه و تره بار حمایت از اقتصاد خانواده‌هاست

پانزده میوه‌ای که با یک اسکناس پنج هزار تومانی می‌توان خرید

برنامه‌ریزی برای ورود کشمش و خرما به بورس کالا

شهروندان، بازار میوه و تره بار قیام را افتتاح کردند

بیست و سه قلم محصول با نود و هشت هزار تومان در میادین میوه و تره بار می‌توان خرید

دوره سرممیزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر استاندارد ISO22000:2005

اعلام نظر سازمان ملی استاندارد ایران در باره پنیر مشکوک به آلودگی میکروبی

اقلام مورد نیاز سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان

چهار محصول سبز در میادین میوه و تره بار ارزان شد

پیام تسلیت پایگاه خبری آشپزی گیاهی به بازماندگان سانحۀ هوائی

رژیم غذایی چرب به بینایی سالمندان آسیب می زند

راه اندازی سررسید جدید آتی زعفران در بورس کالا

دوره سلامت ایرانیان بسیار کوتاه شده است

پانزده محصولی که مصرف آنها در زمستان توصیه می‌شود

تمام محصولات دویست و چهل و شش میدان و بازار میوه و تره بار«برچسب قیمت» دارند

فروش انار در میادین میوه و تره بار پنج برابر و هندوانه ده برابر شد

مواد غذایی و آشامیدنی را صرفاً از فروشگاه های معتبر تهیه کنید

قیمت نجومیِ گرانترین زرشک تجاری ایران

مدل تزئین کیک

حضور وگان ها در نمایشگاه کتاب فرانکفورت

در شرایط آلودگی هوا چه غذایی بخوریم؟

آنتی‌ویروس‌های گیاهی!

دوازده رژیم غذایی در کاهش وزن

توصیه های سازمان غذا و دارو به مبتلایان به آنفلوانزا

پاسخ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد کیکهای آلوده