آخرین مطالب

آشپزی گیاهی

مردم از مصرف خودسرانه مکمل ها پرهیز کنند

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: «با توجه به شیوع بیماری کرونا، مردم قبل از مصرف مکمل ها و مولتی ویتامین ها با مشاورین و متخصصان علوم تغذیه، مشورت کنند.»

رنگ‌های خوراکی مصنوعی؛ مضر یا بی ضرر؟

مصرف رنگ های خوراکی مصنوعی طی نیم قرن گذشته ۵۰۰ درصد افزایش داشته است و در این میان، کودکان بزرگترین مصرف کنندگان محسوب می شوند.

شرکت توزیع نیروی برق از گروه مینو تقدیر کرد

حسین صبوری، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، با اهدای لوح تقدیر و تندیسی به شرکت صنعتی پارس مینو، از اقدامات و اجرای سیاست های کاربردی این شرکت در صرفه جویی و کنترل مصرف برق، طی تابستان سال ۹۷ و در اوج پیک مصرف، تقدیر و قدردانی کرد

پسته و خرما مشتری بعدی بورس کالا

رئیس سازمان بورس ضمن اعلام اینکه پسته و خرما محصولاتی هستند که در آینده در بورس کالا عرضه خواهند شد، گفت: زعفران تجارت هشت میلیارد دلاری در دنیا دارد اما در ایران فقط ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار سهم کشاورزان می‌شود که در تلاش هستیم با افزایش معاملات این محصول در بورس، شرایط کشاورزان را بهتر کنیم.

معرفی هشت محصول نانویی در نمایشگاه اگروفود

همزمان با برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ‏ماشین‌آلات و صنایع وابسته، هشت محصول مبتنی بر فناوری نانو با کاربرد در صنایع غذایی معرفی شدند.

دیدار صمیمی مدیرعامل گروه توسعه ملی با کارگران شیفت شب شرکت مارگارین

سیدمهدی سدیدی مدیرعامل گروه توسعه ملی بامداد شنبه مورخ هشتم تیرماه ۱۳۹۸ با حضور در شرکت مارگارین از آزمایشگاه ها و خطوط تولید این شرکت، بازدید و با کارگران دلسوز شیفت شب صمیمانه دیدار کرد.

عضویت مدیرعامل بیسکویت گرجی در هیئت مدیرۀ انجمن شیرینی و شکلات

ترکیب هیئت مدیره‌ی انجمن شیرینی و شکلات ایران دچار تغییراتی شد و بدین ترتیب آقای مهندس فرهاد تاجیک ( مدیرعامل بیسکویت گرجی) به عنوان یکی از اعضای اصلی هیات مدیره این انجمن انتخاب گردید.

رستورانهای حاشیۀ رودخانه تعطیل شدند

همزمان با وقوع سیل در چند استان کشور رستورانهای حاشیۀ رودخانه ها تعطیل شدند و به هموطنان توصیه میشود از حضور در رستورانهای مناطق برفگیر و حاشیۀ رودخانه ها تا پایان وضعیت بحرانی خودداری کنند.

ماهنامۀ آشپزی گیاهی به پایگاه خبری تبدیل شد

سال گذشته ماهنامۀ آشپزی گیاهی از هیأت نظارت بر مطبوعات مجوز گرفت و فعالیت خود را آغاز کرد. پس از بررسی های لازم تصمیم بر این شد که این ماهنامه به پایگاه خبری تبدیل شود. پس از طی مراحل لازم فعالیت ماهنامۀ آشپزی گیاهی به صورت پایگاه خبری آغاز گردید.

آخرین مطالب

مدل سفرۀ هفت سین سال یکهزار و سیصد و نود و نه هجری شمسی

مدل پیشنهادی کیک

پیام تسلیت بهمن کبیری پرویزی به خانوادۀ حاتمی

پیام تسلیت پایگاه خبری شهرک اکباتان به مناسبت درگذشت والدۀ ماجدۀ بهرام زمانی

هفتصد کارشناس و متخصص تغذیه در سامانه پاسخگویی تاک به پرسش های هموطنان پاسخ می‌دهند

تشریح کلیات تغذیه ای در دوران مقابله با کرونا

آغاز خرید تضمینی برگ سبز چای از اردیبهشت‌ماه سال جاری

اقساط تسهیلات قرض الحسنه بانک کشاورزی سه ماه به تعویق افتاد

کشت‌ و صنعت مزرعۀ نمونه بزرگ ترین تولیدکننده نشاء در شرق کشور

تقدیر معاون گردشگری از همراهی مردم با کمپین «سفرت را کنسل نکن»

تشکیل پرونده برای یک فروشندۀ متخلف شکر

کشف برنج تقلبی در یک کارگاه در حومۀ شیراز

جریمه هفتاد و یک میلیاردی متخلفان در مرحله نخست طرح نظارت نوروز تعزیرات

هشدار پلمب مغازه‌ها در صورت مشاهده بازگشایی در روزهایی که تعطیل اعلام شده است

جزئیات اقدامات وزارت جهاد کشاورزی برای مقابله با ویروس کرونا

خسارت سیل فروردین‌ماه به بخش کشاورزی یازده استان کشور

کرونا تقاضا برای خرید محصولات بسته بندی شده را افزایش داد

کاهش چهل و پنج درصدی فروش قارچ به دنبال شیوع کرونا در کشور

برگزاری دوره‌های آموزش الکترونیکی «روش نمونه‌برداری و افت‌زنی»

یزدان سیف: «ظرفیت و فرصت توسعۀ نان صنعتی ایجاد شده است»

مدرس خیابانی: «مردم نگران تأمین کالاهای اساسی نباشند»

تأمین و توزیع کالاهای اساسی در کرمانشاه

تولید و صادرات محصولات ارگانیک در دستور کار شرکت کشاورزی رضوی است

تلاش شرکت خمیرمایه رضوی برای کسب قدرت رقابت بالا در عرصۀ ملی و بین‌المللی

افزایش سرمایه بیست تریلیون ریالی بانک کشاورزی

بانک کشاورزی سال یکهزار و سیصد و نود و نه هجری شمسی را با خدمت رسانی بیشتر آغاز کرد

قیمت خرید گندم از کشاورزان دو هزار و پانصد تومان برای هر کیلوگرم تعیین شد

انتصاب رئیس و اعضای ستاد کرونای شرکت بازرگانی دولتی ایران

تجهیز میادین میوه و تره بار تهران به امکانات جدید ضد عفونی کننده

میادین میوه و تره بار از التهاب در بازار جلوگیری می‌کنند